Ik help u graag verder met uw project of zoektocht.

Doorniksesteenweg 410
8583 Bossuit / Avelgem
West-Vlaanderen, Belgium
BTW: BE0525463549

Vaak gestelde vragen.

U kunt vrijblijvend de toonzaal bezoeken , tijdens de gangbare openingsuren of op eenvoudige afspraak. Tel +32495883141

Alle goederen kunnen geleverd  worden aan kostprijs van de verzenddienst. Wij zorgen voor een degelijke en veilige verpakking. De verkoper is niet verantwoordelijkheid voor eventuele schade aan het voorwerp als gevolg van onzorgvuldig transport, daar kan eventueel een extra verzekering (op kosten van de koper) voor genomen worden . Goederen die worden geleverd met eigen transport zijn meestal inbegrepen in de verkoopprijs , tenzij anders overeengekomen .

Schattingen van goederen kan gebeuren tegen vergoeding (3% van de waarde ) en wordt gestaafd met feitelijke vergelijkingen . Wij vragen liever aan de verkoper welke prijs hij in gedachten heeft .

In het algemeen worden verkochte goederen niet teruggenomen. We kunnen wel eventueel voorwerpen ruilen met andere voorwerpen .

Uiteraard kopen we goederen aan. We vragen de verkoper naar de gewenste prijs , daarna komen we eventueel ter plaatse om te bezichtigen , vrijblijvend .

U kunt ter plaatse met cash en/of payconiq (of uw bankapp)., Online kan betaald worden met een overschrijving .

De meeste van onze goederen zijn tweedehands en dus hersteld en/of gerestaureerd. Wij hebben zeer weinig problemen met garanties. Als dan alsnog moest blijken dat er een probleem is nemen wij onze verantwoordelijkheid, op voorwaarde wel bij normaal gebruik van het voorwerp.  Externe aangekochte nieuwe deelgoederen (bv lampen in verlichting ) vallen niet onder garantie.